Wij waren op TV!


LOGO DMD

Planten in uw bedrijf
Haal de natuur in uw bedrijf. Maar hoe pakt u dat aan? Met een winkelwagentje naar het tuincentrum en slepen met planten en bakken en knoeien met aarde? Kies meteen voor de deskundigheid en ervaring van Groenprojecten Zoetermeer B.V. Onze mensen luisteren naar uw wensen, kijken naar de mogelijkheden die uw locatie biedt en komen met een groenplan op maat.

Groenplan is waardevol
Met een groenplan vinden wij het evenwicht tussen uw wensen en de mogelijkheden. Het is belangrijk te weten waar de planten komen te staan. Zodat wij rekening kunnen houden met licht, temperatuur en luchtvochtigheid. Maar ook met de kleur en stijl van de planten en de bakken. Wij houden rekening met het formaat en de vorm van een plant bij aanschaf en na een groeiperiode van jaren.

Van plantenbak tot onderhoud
Een groenplan geeft duidelijkheid en leidt tot het mooiste resultaat. Op heldere wijze wordt erin beschreven welke planten wij adviseren voor de verschillende locaties in uw interieur. Maar ook de bakken en potten waarin wij de planten plaatsen en het onderhoud dat zij nodig hebben.