Wij waren op TV!


LOGO DMD

OBJECTEN
Bij voorkeur leveren wij natuurlijk levende planten, echter zijn er situaties denkbaar waar dit niet mogelijk is. Dan is een duurzaam (Floraal) object zeker een heel goed alternatief.
Een object hoeft qua decoratiewaarde en uitstraling niet onder te doen voor een echte plant. Vandaar dat deze objecten overal te plaatsen zijn van kantoor tot showroom en van huiskamer tot bedrijfshal.

IN ELKE MAAT LEVERBAAR
Objecten zijn in bijna elke maat leverbaar, wij kunnen deze naar wens en op maat samenstellen. Deze objecten bestaan altijd uit lang houdbare vaak natuurlijke materialen, zoals decoratiehout, takken, droogbloemen, droogbladeren, droogvruchten, al of niet gebleekt eventueel aangevuld met zijden-textiel bloemen of blad.

ONDERHOUD
Objecten behoeven zo goed als geen onderhoud, dit is een belangrijk voordeel omdat het voordelig is in de onderhoudskosten. Afhankelijk van de standplaats kunnen objecten op den duur wel stoffig worden, het schoonmaken hiervan kunt u aan ons overlaten.

AANSCHAF / LEASE / HUUR MET ABONNEMENT
Groenprojecten Zoetermeer kan u verschillende mogelijkheden bieden voor het plaatsen/leveren van deze duurzame (Florale) objecten t.w.
● Aanschaf/kopen is de meest voor de hand liggende mogelijkheid.
● Lease voor een vaste periode van 3 of 5 jaar.
● Huur ( abonnement) met de mogelijkheid om 2x of 4x per jaar het object om te wisselen, dan heeft u regelmatig iets nieuws staan. Met als bijkomend voordeel dat schoonmaken dan niet van toepassing is. Indien u 4x per jaar wilt wisselen kunnen wij met het arrangeren van het object rekening houden met de seizoenswisselingen van het jaar.