Wij waren op TV!


LOGO DMD

Planten willen verzorging
Planten water geven is niet ingewikkeld. Maar het met regelmaat verzorgen van planten kost tijd. Om allerlei begrijpelijke redenen wordt het veelal verwaarloosd. Uw planten hebben daar last van en laten dit uiteindelijk duidelijk zien.

Professioneel beplantingsonderhoud

Het is verstandig om de totale plantenverzorging ons in handen te geven. Al onze medewerkers hebben het Basiscertificaat interieurbeplanting van de VHG, volgen regelmatig cursussen op hun vakgebied en blijven op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Daardoor heeft u de garantie dat uw interieurbeplanting in optimale conditie blijft en een frisse uitstraling behoudt.
Tevens zijn wij in het bezit van een officiële spuitlicentie.

Ook uw kunstplanten

Een kunstplant heeft geen water of voedingsstoffen nodig. Maar een kunstplant moet er wel fris blijven uitzien. Belangrijk is ook dat kunstplanten hun natuurlijke vorm behouden. Daarom vraagt ook een kunstplant om onderhoud.

Onderhoudscontract

Om uw beplanting in optimale conditie te houden verzorgen wij conform afspraak vier of twaalf keer per jaar uw interieurbeplanting. Gebaseerd op het aantal en de gewenste verzorging van de beplanting stellen wij een maatwerk onderhoudscontract op. Vraag ons om een offerte.

Leasen van planten
Lease voor een vaste periode van 3 tot 5 jaar behoort ook tot de mogelijkheden. Lease kan uitsluitend in combinatie met een Totaal onderhoudscontract.

 

 

Zo ziet u het onderhouden van planten is een specialisme en dat willen wij u graag bieden.