Plantenbakken, plantenvazen of -potten
De een noemt het een plantenbak, de ander een plantenvaas of -pot. Waar het om gaat is dat een plant komt te staan in een bak, vaas of pot die bij de plant en de standplaats past. De bak, vaas of pot moet voldoende ruim zijn, afgestemd op het aantal planten en het formaat van de planten. En natuurlijk is de soort beplanting van belang.

Alle soorten, maten en kleuren
De diversiteit aan plantenbakken is groot. Er is een ruime keuze in materiaalsoorten, kleuren, vormen en afmetingen. Het assortiment is zo breed, dat de keuzemogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn. Voor ieder interieur en iedere plant is een decoratieve en functionele oplossing.
Desgewenst laten wij uw plantenbakken op maat, in kleur of specifieke vorm maken.

Of toch maar een plantenwand
Wilt u een lelijke muur camoufleren of juist een fraaie natuurlijke scheidingswand creëren? Kies dan voor de plantenmuur: een verticale kantoorbeplanting. Deze met planten gevulde wand is in iedere binnenruimte een opvallend natuurlijk en decoratief element. Wij leveren hem als enkelzijdig of tweezijdig toonbare wand. Ideaal ter afscheiding van flex-werkplekken in kantoortuinen bij bedrijven en instellingen.

Breed assortiment plantenbakken
Plantenbakken en –potten leveren wij in alle soorten, formaten, kleuren en materialen. Kijk op de assortimentpagina en maak uw keuze.