Wij waren op TV!


LOGO DMD

Prettig werken of ontspannen
Mensen houden van planten. Daarom zijn planten functioneel in ieder gebouw. Ze verfraaien de ruimte en scheppen een aangename sfeer. Bovendien zuiveren planten de lucht en beïnvloeden ze de luchtvochtigheid. Kantoor– en interieurbeplanting heeft in ieder verblijf een positief effect. Bekijk onze projecten.

Planten in bedrijven en instellingen
De aanschaf en verzorging van kantoor- en interieurbeplanting is niet eenvoudig. Hoe vreemd dat ook klinkt: je moet een plant begrijpen. De keuze voor een plant wordt bepaald door de plaats waar hij komt te staan en de functie die hij heeft. Ook de mate van aandacht die hij krijgt bepaalt of uw plant zal floreren. Daarom is het verzorgen van planten een vak!

Een groene werkplek maakt gelukkig en gezond
Kantoren zijn de meest voorkomende werkplek en vaak ongezond om te zijn. Een bedrijf wat groen wil zijn, kan hier argumenten en inspiratie vinden om echt groen hier een plaats te geven. Lees meer op de vernieuwde website www.intogreen.nl een samenwerking tussen VHG, VGB en Productschap Tuinbouw.

Planten vragen verzorging
De aanschaf van planten begint met ons deskundig advies. Allereerst stellen wij met u een groenplan op. Daarin verwerken wij factoren als: licht, locatie, temperatuur, veiligheid en verzorging. Wij beoordelen de functie die de planten op uw locaties hebben en de mate van verzorging die u van uw of onze medewerkers verlangt. Wij houden rekening met uw budget. Vraag ons om een voorstel.